Followers

Wednesday, November 16, 2011

Kenapa?

Dah dekat seminggu x bersiaran
dan hampir2 bersawang la jugak blog ni
(nape ek suka panggil bersawang, panggil lapuk ke?)
kenape?
x de la ape yang hebat sangat pun berlaku
hari2 minggu dihadapi dengan kadar biasa
tiada yang terlebih atau kurang menarik
hari2 bekerja jugak seperti biasa
tapi yang x biasanya, aku naik malas lak nak update blog
padahal bnyak je citer nak dikongsi
tapi macam, alllaaaammmaaakkkkkkkkkkkkk
penyakit M dah datang
bila M dah datang

baju bertimbun pun lantak la jadi gunung pun, ade aku kisah
baju sikecik tu pun dah nak naik bukit dah, x berlipat
selama hari ni semak je mata tengok baju bertimbun
tapi dek kerna M, lantak ko la nak jadi ape pun



bab nak basuh baju lagi la
nasib la ade washing machine
klu idak mau berkulat kot baju tu
dapat lak husband mau keje baju PUTIH
nak basuh mesin pun serba salah
nak x nak kene la basuh tangan
haiyyaaa, bertambah lagi malas die



nak sapu umah jagan cite la
dah la umah tu non stop ade je habuk,
selerak tu dah normal
anak tengah membesar, biasa la
dapat lak mama die M mau x tongkang pecah pun lawo







ape la gamaknyer ubat bagi buang M ni
jenuh dah sakit mata ni
tapi tu la
sakit mata tu x leh nak menghilangkan M ni





cam ne neh?

1 comment:

Nanie said...

Tak pe sekali sekala nak M... Hehehe... Kalau hari2 rajin pun stress jugak! Kuang2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...