Followers

Friday, November 11, 2011

11.11.11

Entry hari ni ramai yang dok wat TAJUK 11.11.11
kat blog list tu majoriti dok wat entry pasa 11.11.11
maklum la
tarikh ni takkan berlaku pada mana2 tahun yang dulu atau akan datang
oleh sebab tu ramai la yang wat entry tuk kenangan la klu boleh



aku pun salah sorang yang dok menyibuk nak wat N3 gak pasal date ni
mane x nyer
tengah duk stuck kat computer lab, belajar excel 2010
dah la sarapan dok bagi nasi lemak
mau lak belajar subjek yang berat cam ni
alamat die lagi berat la mata aku berbanding sarapan yang memang dah berat tu





kesimpulan : 11.11.11 saya sangat la boring
kene cari something nak wat tuk mengingati tarikh ni
cantik tu




plan tuk 20.11.2011 dah tengah plan
yang ari ni tengah dok pikir ape yang nak di buat
mau kene tepon my hubby ni




agak2 korang ape ek nak wat hari ni?
KORANG wat ape sempena nak mengingati date neh?

1 comment:

Faztee Danisha said...

wt bodo je la..date is date..just let's every day is sweet moment jika boleh la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...