Followers

Thursday, April 7, 2011

ke 100

Nak tau ke 
ape yang 100
tu ha



ala
tu la



yang ke 100 tu




korang nak tau ke sape die
ala die tu la yang bertuah di blog ni
tapi saye x la bagi adiah ape2 pun
just wat kan N3 khas tu die ni
huhu


Terima kasih sangat tau
klu korang nak tau lebih lanjut
sila la g ke blog cik kita ni ek
saya pun
baru je nak berkenal-kenal ngan die ne
huhu
selamat berkenalan ek.
klu rajin nak g sila la cakap 
maybe sebab die suka makan
marshmallow kot
hehehehe






ACTUALLY
terima kasih jugak kepada sume blogger yang follow saya
selamat berkenalan ek
dan
thanks sangat atas sokongan korang
SEKIAN

p/s: saya teruja sangat nak wat enty neh. serius memang sangat berkobar

11 comments:

Faztee Danisha said...

wow..tahniah..tahniah..just go on..mg maju jy

muCux said...

mantopppppp

sobri yaacob said...

tahniah....semoga trus bjaya...saya pun jdi flower yg btuah..flwer yg ke 200..ha..ha..haa

Kyra said...

sy nak yang ke 103 lah :P

clunkyfille said...

wow..100..huhu..btw..nice to meet u..

saya budak baik..:) said...

follow sini..n gegar balik blog nii:)

saya budak baik..:) said...

follow sini..n gegar balik blog nii:)

sekamar rindu said...

salam...

blog yg best...saya mesti folo..

Sal Saari said...

follow sini juga..

Cool Lean said...

Akakno110! Tak mo wat n3 ke?? Hehehehehe..

Nour Akmal said...

moga makin maju dlm dunia blog...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...