Followers

Thursday, March 10, 2011

Blog aku Cantik, ade aku kisah??

Jom pakat-pakat joint..... klik sini klu rajin joint
meh reramai, memeriahkan majlis
 
1) Buh header maera kt atas nun  (OK dah)

 
2) Buat entry dengan title "Blog aku Cantik, ade aku kisah??"(yang pompuan guna CANTIK, yang lelaki guna SMART~) (OK dah)

3) Buat ayat promo blog anda contoh :: "Blog sy CANTIK sebab design sendri..." (OK dah)

Blog saya cantik sebab design sendiri pic header saye... ye ke? ye la... memang saye design sendiri pun... walaupun x macam design... tepek je pic anak saye yang saye rase cam comel je memanjang... x kisah la (klu korang rasa x comei)... janji saya suka pic anak saye tu as header tuk blog saye... lagi pun saye suka ngan susun atur blog saye.... susun atur kira desing jugak ke? ye la kot... hehehehehe.. hentam saja... janji saye suka ngan desing blog saye.... ye la setiap individu ade cita rasa sendiri.... sekian terima kasih
 

4) Tinggalkan link entry kt sini ea.. (OK dah)

3 comments:

b a m b a m ' s said...

comelnya baby diaaa! :P

cik bambam singgah n folo~ heeee..

zuk zuhaiza said...

baby almira sangat comeyyyy

Axieda'great said...

bambam + zuk :thanks......
MAma Almira yang tinggi pipi nih...
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...