Followers

Thursday, March 10, 2011

saya dah... awak bila lagi

Apo la... dah joint tu dah la
sibuk nak ajak orang plak
ye la
saye x mo la
nanti ade orang cakap
tak ajak lak...
ni yang nak ajak ni
bukan nak ajak wat jahat
nak ajak sesama wat pendapatan
huhuhuhu
ala... ni... joint ni ha
mlm?
bukan la....
pndai je
mane saye ade joint MLM ni
x kose nak joint tau...
ni ha...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
heart beat ni ha
bukan ape?
dah lame tengok bnyak blog yang ade mende ni...
tapi masa tu cam was-was la...
ye la... 
penah skali tu ...
masukkan mangga add...
terus hilang glittery status tuk nuffnang
saje la x mo kecikan hati en nuffnang tu
terus buang mangga add tu
huhuhu
tapi dari ape yang saye dengar ni.....
heart beat ni x gangu status glittery kat nuffnang
ni la nak try ni
boleh ke?
ntah la....
cuba je la
dengar cam asyukkkk je
tapi asyuk la klu bnyak yang dok tolong...
sape nak tolong saye ni...
harap-harap ade la yang dok tolong...
huhuhu
anyway... 
i ade follow 1 blog tu
die bagi detail cam ne nak sign up tuk heart beat ni

i pun baru je follow die...
tutorial die detail tau
i suka sangat
klu korang nak try 
g la

kepada korang...
selamat mencuba...
saya dah mencuba

5 comments:

cik ubi said...

best ke heart beat ni?..aku xpernah menduakan cik nuff!..hoho

Faztee Danisha said...

i tlg clik kt u..hehehe

Axieda'great said...

faztee: sila la ek... dialu-alukan... nanti i click gak yer...

Cik ubi : saye baru nak menduakan ni... awak bila lak.... tapi klu x mampu nanti i cerai la.. hahahahahaha

Eyrique Ettiqaz. said...

10q sbb sudi singgah n follow my blog.jom kita ramai2 gegarkan HB.

Axieda'great said...

jom gegar... mane tau rezeki masing-masing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...