Followers

Friday, December 9, 2011

Tiger Balm Plaster

sape penah try
I malam ni baru nak try
tadi sblm balik rumah sempena rehat panjang hari jumaat
sempat la bershopping kat guardian
memang dah lama berhajat nak beli tiger balm plaster ni
maklum la
asyik lenguh je kaki ni
pastu asyik jadi mangsa je en hubby (part time tukang urut)
jadinyer memang wajib try la
mulanya tadi cadang nak beli warn ngan cold
tapi cam takut x sesuai
jadinyer beli 1 je dulu
so yang jadi pilihan adalah warm plaster
malam ni kita pakat try
mane la tau leh ilang lenguh2 kat kaki neh
sejak dua menjak ni makin menjadi2 pulak lenguh kat kaki neh
sblm ni memang la ade jugak lenguh
tapi x la sekerap cam skang
kesan2 membawak kot




sape penah pakai agaknyer
ape rasanya





dok baca kat blog org lain, cam best je
kesan pun bagus


PASTI dicuba
MALAM ini jugak

1 comment:

Faztee Danisha said...

semalam sakit belakang..nasib ade lg bekln plaster ni..pakai panadol nye brand..so far ok je..tamapl kt belakang..sejuk n kurang sikit rsnye..tiger blum try..slalu gune salonpas je..ni br 1st gune pandolnye brand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...