Followers

Tuesday, December 13, 2011

13.12.11

Dah nak ujung2 tahun ni
bnyak lak tarikh cantik2
smalam cam best je JOINT geng2 selangor yang bercuti
padahal keje PUTRAJAYA
maklum la, en husband koje di selangor
jadinyer, cik puan isteri pun terjoint skali la
makanya tinggal la seciput sahaja cuti si isteri yang ada



hari ni
semperna tarikh yang cantik mantik ni
saje la nak wat satu N3
sesaje suka
skang ni tengah dok google hawaii style for my Almira
kengkonon nak joint aktiviti pakaian beragam 16hb ni
ofc wat majlis makan malam
agak2 korang ape style hawaii paling best

beginikah???


Almira maybe akan jadi mangsa keadaan mak bapaknya
hahaha


3 comments:

Faztee Danisha said...

x tfikir lg iether g ke x..if g xmsuk kot,nk kne cr bju le pulk utk bbudk..bajet lari sudah tngh buln nie..

cinda said...

wei baju dia yg hitam putih pun cantik kan ..cuma dah x muat kot

Axie04 said...

cinda: cadang memang nak pkaikan die baju tu, cuma dah fit skit la. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...