Followers

Monday, November 21, 2011

Never ending PLAN

kita merancang
tapi tuhan yang menentukan



phrase ni memang aku suka
ye la
kengkadang dah plan abis baik punyer
tapi last2 x jadik
same la jugak ngan ape yang jadik masa nak celebrate birthday Almira last sunday
punya la awal plan
dari awal bulan
memula tu nak bwk die g theme park,
pasal dok baca kat blog AMRAFAHAN
pastu plan tu still jalan smpai la tengah bulan
pasal masa plan tu awal bulan lagi



dah nak dekat akhir bulan ade pulak halangan
mane x nyer
papa kene out station smpai 19.11.2011
masa tau papa kene outstation smpai 19hb
mula la rasa nak hangin
tapi 18.11.2011 papa call dari labuan
changing plan
x payah g water park
instead g waterfall cam tu la
mula la pening nak pikir
mane la water fall yang dekat2 ngan area sini
x mo la abiskan masa dengan perjalanan
last2 ULU YAM jadi pilihan
lagi pun kami memang x penah smpai sane



kami buat ala-ala berkelah cam tu la
smbil mandi manda
dapat lak malam tu ujan kot
mau x nyer air nyer sejuk smpai ke tulang
mandi pun ala2 je
Almira lagi la
dah naik pucat dah kaki tangan dek kesejukan


tapi ape2 pun
alhamdulillah
jadi gak la plan last minit tu
boleh la walaupun x de kek bagai
coz kek kita nak Almira blow masa kat kpg nanti
ramai skit kerabat
insyaallah minggu ni Almira akan tiup lilin kat IPOH ye
kita g umah PAK long

1 comment:

Nad @ MamaZakwan said...

jauhnye sampai ke ulu yam..
kat ulu langat pun banyak waterfall gak
kat kemensah (blkg zoo negara) pun ada port baek..

apa2pun, hepi besday almira!
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...