Followers

Monday, November 21, 2011

Kristina Pimenova

Nama budak ni Kristina Pimenova
dilahirkan di Moscow dan baru sahaja berusia 4 tahun
dalam usia 4 tahun dia bukan la orang baru dalam dunia peragaan.
Ibunya jugak adalah seorang model dan turut melibatkan anaknya si Kristina
layan je la PIC die ni ek
i baca kat SINI
first tengok pic die terus teruja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sangat cute dan memang pndai bergambar
disamping sangat fotegenik
darah model dah mengalir dalam diri
ce suh Almira berposing
photografer expert pun nagis la berphotoshoot ngan die
x sampai 3 saat posing dah larik
sabo je la

2 comments:

Ardini Humaira said...

SubhanAllah...
cantiknye mata budak ni :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa cantiknya budak ini, comel....eee geramnya...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...