Followers

Thursday, October 27, 2011

OOEMGEE

Since Last week 
memang malas sangat nak update ape2 status
sibuk ulang alik ke HOSPITAL PUTRAJAYA
my aunt was suspect with breast cancer




dah UMO 50 baru nak tau
tu pun dalam masa 2 month ni je baru detect
tetiba je ade lump yang besar kat breast



first check-up cam x saya
so kami wat second opinion kat HOSPITAL PUTRAJAYA
memang sah la
lump tu dah besar n da detect as cancer


nak x nak kene la jugak di buang
dah decide nak buang kene lak lump tu besar sangat
since dah besar nanti bila dah buang x cukup kulit tuk cover the area yg nak dibuang
so dok suggest tuk wat KIMO dulu sblm di buang
KIMO tu as for nak kecikkan skit size the lump






dah nak kene KIMO, mula la hati berkata-kata
ape la kesan nyer nanti
TAKUT bila memikirkannya
 the kimo kene wat 3 cycle
klu x de kesan + 1 cycle
then klu x de ape2 gak. just proceed with the OPERATION






skang ni, our family memang just PRAY the best for HER je la
x tau nak cakap cam ne
memang sedang takut
macam2 nak dipikirkan

2 comments:

Risik resepi said...

omg..kene kimo..hope fully x de lah effect yg serius nnt..my mum dulu pun kene kimo.. bt its really worse..i hope ur aunt get well soon after kimo..

sekamar rindu said...

salam..

breast cancer?..Ya Allah...moga dijauhi drp penyakit ni..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...