Followers

Saturday, June 11, 2011

Yuna the next GENERATION

Malas nak cakap ape
tapi budak2 skang memang bnyak yang berbakat
tmbah ngan teknologi skang ni
makin bnyak la artis-artis baru yang kua
cam orang slalu cakap
bagai cendawan tumbuh selepas ujan
tapi tu la
bagi orang cam aku yang buta artis ni
cam ne la nak kena sume
smpai cam rasa, lantak ko la
ape kesah aku nak kenal ko
klu sedap x pe jugak




tapi
video
bila tengok je video ni
rasanya ade la jugak bakat  
(bagi aku yang buta seni, rasa cam dah hebat dah tu)
pndai la jugak die gunakan media yang ada tuk tunjuk bakat die
anyway pun GUD LUCK la pada NAJWA LATIF
umo pun muda lagi
bnyak lagi peluang dan ruang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...