Followers

Monday, May 16, 2011

Guru-Guru sekalian

SELAMAT HARI GURU




kepada sume cikgu-cikgu diluar sana
x kira la yang baru jadi cikgu 
yang dah lama jadi cikgu ke?
yang dah pencen ke?
x pun ontheway nak jadi GURU ke
x kisah la
JANJI cikgu diraikan hari ni
SELAMAT HARI GURU
hari ni
adalah hari khas tu korang hargai guru korang
bukan la kata hari lain x yah hargai
tapi ni cam simbolik korang hargai guru
so die wat satu hari khas tuk insan-insan bergelar GURU



JADINYER
kepada sume guru-guru yang penah menjadi cikgu saya
selamat hari guru
kepada KAWAN2 yang dah jadi cikgu
SELAMAT HARI GURU JUGAK
cayalah... korang dah jadi CIKGU
best kan?
banyakkan bersabar ye
pasal ape?
korang mesti tau nape kan????

2 comments:

Ardini Humaira said...

selamat hari guru buat semua yang bergelar pendidik :)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...