Followers

Monday, April 25, 2011

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~

saya kene tag lagi
kali ni
CIK PUAN DEYNA
yang tag saya
dah alang2 di tag
jadi saya ngan penuh yakin nak joint bloglist

dan kepada sesape yang nak join
sila klik BANNER
x pun KAT SINI

so nak citer skit
nape saya nak joint bloglist si FALIHINJASMY?
 sebab die mudah je
supaya saya dapat share sume cite saya pada sume orang yang melawat blog die
ye la
bukan senang orang nak baca cite kita
inilah salah satu cara tuk menyebarkan cerita atau berita paling berkesan
terutama untuk BLOG BARU cam saya
oleh sebab itu 
saya memang la sangat berbesar hati klu dapat joint blog list awak



dan yang paling penting
saya tag orang-orang penting di bwah ye
MUCUX
CINDA
ZIERA

4 comments:

mr.F said...

thanks for joining =)

YanaMIB said...

skrg ni mna² entry mesti jmpe muka usop wilca..dasat penangan dia ni kan =)

Axie04 said...

huhu
tau x pe

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...