Followers

Saturday, April 23, 2011

Restoran Tuan Faridah

Sape dah sampai sini
Restoran ayam kampung
TUAN FARIDAH
Jalan BP 6/7, Bandar Bukit Puchong
Puchong, Selangor
 
 tempat die
memang cam susah nak cari
bagi orang yang first time cari
aku pun penah gak sesat memula dulu
ye la
masa tu baru2 lagi dok sini
walaupun dok Puchong masa tu
tapi aku x tau pasal tempat ni

LASt2
nasib la ade jugak orang yang nak tunjukkan tempat ni
huhu
dan SKANG menjadi PORT baik punya
kami sekeluarga
agak2 malas nak masak je
laju je HUBBY ajak g makan ayam kampung
tapi memang BEST la




tapi nak cite pasal 
makanan die
huhu



Pagi ade la
nasi kerabu
nasi berlauk
LAKSAM
nasi lemak
kuih muih
sume ade la
tapi aku x penah pun g waktu pagi



aku slalu terjah
LUNCH je
pasal ape
pasal nak kejarkan ayam kampung tu
menu kat kedai ni bnyak jugak
tapi tang bab ayam tu
ko x yah risau
masak ape pun
sume die guna ayam kampung
nak citer ayam kampung, tapi buh gambo ayam jantan, nasib ko le labu  
 memang terjamin la
memang meleleh je air liur tengok ayam goreng die

isk2
saya memang pencinta ayam
huhuhu


air wajib
AIR KELAPA
gelas besar punya
hahaha 


harga
memang berpatutan
tu la sebab utama
kami sekeluarga rajin datang sini 




petang pun bukak jugak
tapi x de la ayam kampung tau
yang ade 
makanan panas je kot?
makanan panas tu ape?
ntah la
yang goreng2 je kot
aku pun sure
hehehe 

 
 p/s: gambo tu buka i punya key, search je TUAN FAIDAH dapat la sume pic tu. huhu  

5 comments:

Zanna Orked said...

Dekat dengan office saya. (: Kenapa tak contact je saya tak tahu jalan. hehe. (: Btw, saya tak suka sangat makan situ. (: Lain orang lain citarasa kan? hehe.

Ardini Humaira said...

bestnye ada nasi kerabu:)

lovely said...

dulu masa duduk p'olehan slalu gak g lunch kat sini.. mmg sedap!!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

blh kawan ngan abg long nih..
sgalanye ayam..
ari2 pun x pe..kompem makan bertambah..mamanye yg loya2 tgk ;p

zainul zaki said...

tp skarang kan tukang masak dia da xda,, masakan suma dah lain macam n cair je nampak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...