Followers

Wednesday, April 6, 2011

korang perasan x?

Tadi 

skang saya lak nak wat N3
korang perasan ke x? 
ye la
sejak akhir2 ni
saya ayik dengan GA dan segmen
sampai saya x de update sangat blog saye
korang rasa kenapa?



saya pun x tau sebenarnya
tapi tu la
kengkadang 
cam x de idea langsung
macam blank je
 x leh nak cari idea
isk2 ape nak jadi ni



Kepada kengkawan
korang penah x rasa
cam ni?






bagi saya
bila rasa cam ni
saya terus malas nak berblog
tapi bila baca korang punya N3
rasa tercabar je
ye la






korang punya N3 
power2 je
(macam sup ali power)
saya
HAMPEH


Saya nak termenung jap
sambil pikir idea
TOLONG senyap

p/s: Mungkin kah ini kerana Hubby saya x balik lagi dari Outstation, x de tempat tuk dibuli
       Tension x release.. hahahaha

10 comments:

Faztee Danisha said...

perasan lebih..hahaa..xde entri masuk GA..jd entri gak..rileks le..aku pun gitu kdg..sometime ade gk perasaan bosn dh ngan blog..adakah akn mngikut jejak langkh FB..hahah

muCux said...

saya jugak rase cm 2. . .
kekadang terpk mcmane TERFAKTAB, LENSA ROSAK etc perah otak wat n3 damnn!!!!. . . saya sangat keliru!!!

Tihara said...

salam,

bw from segmen BA..nice blog :)

cik ubi said...

xde tempat tuk dibuli?..hahaha..lau bini aku ckp cani~memg kene r..

seb bek ak tadak bini..:P

mama said...

jalan jalan singgah dari geng 8...
apa pun samala..kekadang blog tu bersawang dek lama tak hupdate..

Cahaya Kita said...

Salam gegar!! Sama la kite xde idea nak create n3 yg best2

kechixx said...

tunggu suami balik lah jawabnyaaa.heheheheh...

deeya said...

idea tu kekadang ade tapi malas nak hupdate .. hehe ~ tapi rajin join GA kire ok la tuh . gud luck ! :)

mazz said...

salam...
akak singgah sini,m'balas kunjungan & folow u...
comelnya gambar baby kat atas tu!

marshmallow said...

selalu jugak rasa macam tu. heeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...