Followers

Monday, March 7, 2011

The Royal Wedding Prince William & Catherine Middleton

Tarikh keramat
Friday 29 April 2011 at Westminster Abbey
Prince William Arthur Philip Louis Windsor bakal kawin ngan Catherine Elizabeth Middleton
Pasangan paling hot abad ini.. huhuhu
mane x meletop nye
pasangan diraja
dikatakan bakal setanding ngan majlis kawin mak die
 masa mak die dulu lagi la hot
cam cerita dongeng
ye la bukan senang
cikgu tadika yang tetiba kawin ngan putera raja
x ke cam cerita dongeng namanya tu
Skang ni dah beso panjang dah anak depa ni
tapi mak die x la berkesempatan nak tengok anak die kawin
tapi royal wedding tahun ni bakal jadi gah...
se gah perkahwinan mak pak die..
pada pandangan mata aku la
Dolu-dolu rasanya die lagi kiut
 dari sekarang
ye la
dulu muda mudi
 Skang dah bakal jadi laki orang
rambut pun dah kurang dah tu
banyak sangat yang dipikirkan kot
nasib la bakal bini cun habis
korang nak kenal x ngan bakal bini die...
ala.. korang google je la...
comfirm bnyak info


4 comments:

zOeY zAu YaH said...

lawa lah bkl isteri dia...

Axieda'great said...

tu pasal...
teruja kan tengok bakal wife die

en_me said...

sonoknyer kawen dgn anak raja kanns.. ehehe

Axieda'great said...

tau x pe?
tuah badan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...