Followers

Monday, March 28, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

Encik tuan punya
nak share trafik
JOM pakat joint
best gak ni
kot-kot la mendatangkan hasil





 Blog saye ni memang la sangat memerlukan trafik.... tapi kenapa? mesti sume orang tanya pasal tu, bukan ape. saye ni blogger baru. baru je nak menapak. lagi pun nak dapat trafik punya la susah, 
saya pun x tau la nape? semput-semput je trafik kat blog saye ni, cam x bernyawa jer.
Trafik tu penting sebenarnya, x de hasil la klu BE ade tapi trafik macam siput je. 
So saye ni cuba la, mane tau leh naikkan trafik kat blog ni
SEKIAN TERIMA KASIH

11 comments:

muCux said...

saya dtg naek kan trafik awak :)

hasrul hassan said...

Salam.
Terima kasih :)

Axieda'great said...

mucux: saya berterima kasih

Faztee Danisha said...

sypn..nak bg jem kat sini..rjinnye sy

Axieda'great said...

FAZTEE: JOM BAGI JEM KAYA NAK

gaung said...

itu dia...semput pada awal sahaja..nanti tak cukup tangan la nak reply comment hehehe

Dda Ly said...

insyaAllah mendtgkan hasil..:)

meh ke rumah..
~Addina Dania sayangku~
keep in touch ye..♥♥♥

Axieda'great said...

gaung + dda ly :insyallah

Sue said...

saya dtg nak bagi trafik awk jalan dengan lancar~~~tumpang lalu....

kathy said...

singgah sini bagi naik trafik ^^,

Rozita said...

sy dtg naik trafik dtg jd member awak..

blog cantik tp berat sikit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...