Followers

Wednesday, January 12, 2011

shopping ON-line

Dah bnyak kali gak aku try shopping online neh.. pasal ape? memang senang la... x yah nak pikir bersesak-sesak ngan orang ramai kat mane-mane mall.. huhuhuhu... 
Firs time menerai kami (mama+papa) beli 1tera WD external hard disk... yang tu yang pertama la... huhuhu.. pastu bila mula puas hati.... try lak shopping-shopping baju ni... tapi tuk Almira je la... tuk mama ngan papa x penah try lagi....huhu... nanti nak try gak la... klu ade rezeki dan ade yang berkenan la... 
Latest skali aku beli secara online adalah mambo baby (pelampung mandi) baru je receive tengahari tadi... puas hati gak la.... kiut miut je... hehehehehe.... then petang ni terima lak 1 lagi item yang aku oder.. huhuhu...  THERMOS Stainless Steel Bottle W/Dual Spout.... 2 item ni menang superbid last wednesday... Monday baru wat payment..... huhuhu.. tapi lepas je wat payment memang cepat la die antar barang... bagus tul la... mama suka tau.......
Memandangkan dah ramai sngat yang dah wat kedai online neh... memang lagi heaven la kepada shopper online ni... ... AKU SUKA SHOPPING ONLINE... huhuhuhuhu.
.
.
.
.
.
.
Mudah
Murah
PANTAS
JOM pakat-pakat shopping ONlline... huhuhu♥

1 comment:

faztee said...

JOM SHOPPING..TP U BYRKN LE DULU LEH X...uhu..ha peh ni jenguk2 digitalmall lk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...