Followers

Tuesday, January 18, 2011

papa GO

"huhuhu.. tajuk x ingat"

sesaje je letak tajuk cam tu padahal nak citer pasal benda neh....(ade gak la kaitan die)
Sesape yang dah pakai bende neh.... aku baru je start pakai bende ni..pasal ape? pasal kami x terer sngat jalan-jalan kat area KL neh.. so memang la sngat berguna benda ni.. sanagt-sangat berguna k.
Actually aku x la beli yang sebijik cam kat atas neh... aku beli yang neh
Tengok kotak je la dulu ek... huhuhuhu.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yang sebetulnya yang ni... huhuhuhuhu
Jenama wayway by papago.. huhuhu... jenuh gak nak wat keputusan masa nak beli benda neh... huhuhu ye la.. takut x terguna je.. pasalnya bukan slalu sngat kami go around the KL neh.. sekali sekala je.. tapi memandangkan banyak lagi fungsi lain.. so Papa dengan sokongan Mama wat keputusan tuk beli gak bende ni... ye la demi kesenangan di masa hadapan... (xde la nanti ade orang bising asyik x jumpa je) huhuhuhuhuhu... 
Kami g beli bende ni kat Digital Mall PJ.. punya la seksa mencari tempat tu.. huhu.. ye la di tengah-tengah kesesakan rupanya... ingatkan Digital Mall ni cam 1bngunan khas.. huhuhu ye la.. dah kate pun Mall.. mesti la besar n senang di lihat... rupanya.. punya la.... seksa mencari... disebalik bangunan umah kedai.. dah tu kat belakang lak tu.. lagi masalah die nak cari paking punya la susah... 3 4 kali gak la pusing nak cari paking neh.. huhuhu... klu dah g Digital Mall neh... x sah klu x melihat segala macam gadget yang latest.. terliur je tengok.. huhuhu.. rasa cam nak grab sume je.. huhu... (meleleh air mata papa)......

Itu sahaja untuk kali ini... sekian....
P.s: Pic tu sume google.... pasal sendiri punya x sempat nak snap... maklum la... anak dara saya lagi sibuk dari saya....

2 comments:

Haffiz MohdNoor said...

singgah sini... GPS is good..

Axieda'great said...

thanks... kat sini pun ok gak... huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...