Followers

Tuesday, January 18, 2011

Bangunan Ape?

Sape tau ???
Agak-agak dah siap nanti jadi Kementerian ape?
Aku rasa cam bnyak sngat bangunan baru yang x disiapkan lagi kat Putrajaya neh... n lagi satu bangunan kat putrajaya ni adalh sangat canggih dan design die memang mantap la.. huhuhu.. paling senang nak bagi contoh la... MOF, JPM, PICC.... korang mesti teruja kan tengok bangunan yang canggih ni kan... bukan korang je... aku pun same gak......
Yang ni lak.. bakal jadi canggih gak ni... 2 3 tahun lagi siap la neh.. huhuhu.. tapi x tau la jadi kementerian ape nanti....huhuhu

Yang ni bangunan Akauntan Negara

Aku slalu lalu lalang sini... sebab tu aku rajin nak snap bende ni.. huhuhu... ye la... dah asyik ulang-alik ke swimming pool kat kelab maritim tu...... mane x lalu sini.. hahahahaha...

4 comments:

LIYA said...

BANGUNAN TU UTK KEM WANITA MYB BLN 7 AKAN PINDAH KE SINI

Axieda'great said...

o ye ke? futureristik tu... hebat tul...

muCux said...

kak swiming kat kelab maritim?
kat mane 2?
sowie i bukan owg putrajaya so x taw
hehehehe

Axieda'great said...

mucuk : sebelah pullman...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...