Followers

Friday, January 14, 2011

Ape yang ade dalam folder HP anda?

1st thanks to BAITI pasal pinjamkan usb cable HP... aku x de cable tu jadik memang segala mak nenek kat dalam HP tu aku x penah nak download ke ape... jadi kebetula si Baiti ni ade cable tu die pun dok ofer.. so aku pun gunakan lah sebaiknya.. hehehehehehe.....

Rasa aku la... sume orang same kot ngan aku : Masa zaman lum kawin dulu sume simpan pic Pakwe/ Makwe kat HP.... N penuh ngan lagu-lagu... tapi bila dah kawin ni... pasan x.. kita lebih suka simpan pic anak2. tuk di simpan... lagu2 pun dah kurang dah... tapi bagi aku la... aku still kengkadang gatai nak bergambar berdua je ngan cik hubby aku neh.. huhuhuhu... cam ala-ala konon loving couple la..(memang la loving tapi x tunjuk je) huhuhuhu
Ni lah hasilnya........... APE YANG ADE...................




























Sume Pic Almira.... baru ku tahu... bnyak sngat moment yang aku dah terlupa.. tapi bila tengok pic ni... baru la teringat.... bukan teringat ape... teringat kat sume perangai si kecik Almira neh.. huhuhuhu.. nasib la ade gak pic ni tuk dijadikan kenangan..sepanjang masa Almira nak membesarneh.. huhuhu

1 comment:

Faztee Danisha said...

same2 cik kak..thanx 2 my husbnd gk..krn xpyh sush aku nak beli len..i boro ja...siut tul nokia ni..xmo bg free usb tu..kdkut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...