Followers

Wednesday, December 8, 2010

NADIPUTRA

Acording to http://www.putrajaya.net.my, :NadiPutra is the trade name of Putrajaya intra-city bus services and has been in operation in July 1999. The buses belong to Perbadanan Putrajaya and the day to day operation by Syarikat Eco-Coach & Tour (M) Sdn Bhd.

Actually kadang-kadang lagi best naik bas dari naik kete... pasal ape? pasal die banyak... sape dok MOF mesti tau... hahahahaha... punya la payah nak dapatkan parking lot klu lewat skit, silap aribulan kene la pusing satu basement nak cari paking, last2 kene gak la blok kete orang, incase of malas nak cari naik je la bas ek.... huhuhuhu senang, x yah nak pikir pasal paking.... jem pun x payah pikir dah... hehehehehe.... tapi dilema bagi orang yang macam aku ni..... hmmmmm susah skit la... aku ni jenis malas menuggu.. hehehehe... kengkadang bila kene tunggu lama... mula la nak menyumpah rasa... huhuhuhuhu...

Dari umah aku ke MOF guna bas no 102, huhuhu, nak dijadikan cerita masa first time aku naik bas siap silap naik bas lagik... tak memasal je kene round kat parcel n last2 x smpai ke ofc dan jalan sesia je.... huhuhuhu.... pas peristiwa tu aku jadi fobia gak la nak naik bas takut tersilap... huhuhu... then terus la aku search NADIPUTRA ni, rupanya salah sendiri... hehehehehehe 

Kepada sesape yang nak naik bas NADIPUTRA ni, sila la check route korang sebelum jumpin the bus. ok... huhuhu.. rerajin la masuk web http://www.putrajaya.net.my.

 THE END......

2 comments:

cinda said...

oik..promote nampak!!!..aku pelik ade gak member2 kalau citer naik bas jer..mcm hina sgt lah..konon x leh hidup le kalau xde keter...mmg x paham tol..poyo lebeyy..kalau org tu lambat skit dtg keje..mula cakap..ha naik bas la tu...ermmm ade gak org cam tuh..

Axieda'great said...

comfirm la promote... best ape... JIMAT tu lagi satu term yang bagus nak diambil kira... klu naik kete dah bape ko spend kat minyak.. tu x kira nak service lagik... huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...