Followers

Friday, September 14, 2012

Selamat Hari Malaysia

Esok start cuti sampai SENAYAN
oohhh sangat cuti panjang OK

ape nak buat ek
ade gak lagi baki2 open house ni

tapi yang penting n perlu dibuat minggu ni
melawat rumah
yang dah lama x dilawat
ntah ape jadi pun x tau la



ntah2 dah jadi kandang lembu ke ape?
hahahahaha


agakyer dah siap tu
tapi CF la lum dapat lagi



walaupun dah siap
takkan ku tinggalkan kuaters kesayangan tu
banyak kenangan memori suka duka
wallaweiiiii
syahduuuu la plak
tetambah plak ari ni ade la baca2 offer tuk tukar jabatan bagi memangku jawatan N22
tapi bukan aku la
bagi yang dah berkhidmat 10 tahun je
tapi yang x bape syok tu, sume post adelah untuk STATE n AGENCY



2 comments:

Nur Danisha said...

wah ingatkan dpt n22 atau nak btukar gk..hehhe
hetnah bila tahun gamknye nk dpt kan
state?wowo cm best tp lum rzki
slmt bcuti

Axie04 said...

Huhuhu jangan terpedaya ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...