Followers

Wednesday, August 29, 2012

Raya-raya-raya

memandangkan sume dah pakat dok update pic beraya
makanya saya pun mahu la jugak mengupdate serba sedikit
maklum la
x boleh nak serba banyak pasal kami x beraya sangat penangan dek iskandar
maka jadinya
ini je la yang sempat digambarkan
then bila dah balik rumah my arwah Opah
terus x de pic, memandankan iskandar masih buat hal
(bersabarlah wahai mama)
hari kedua ade la pic
tapi ala kadar sahaja
walaupun bersiap macam 1st day of raya
still iskdar masih buat hal
jadinyer, tinggal pic si kakak je la
si kakak pun bukan beraya sangat
yang die tau, main aje
sepanjang hari adalah masa bermain
tak pe la wahai anak, bukan selalu ko leh lepas cam ni
hahahahaha


SELAMAT HARI RAYA
Sempat lagi ni, raya kan sebulan


2 comments:

aizamia3 said...

comel.. suka tengok gambar dia pejam mata tu..

psstt: selamat hari raya aidilfitri.. ai pun tak update2 lagi kisah beraya kami..

Nad @ MamaZN said...

nape ngan iskandar?
apa yg die dh buat? huhu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...