Followers

Saturday, July 28, 2012

Bengang yang serius

Serius ni, Dan la bulan pose, tapi memang bengang tahap gaban. Nak wat cam ne, klu dah bengang terima je laa. Pasal ape bengang, pasal saya x boleh nak upload pic n setting typing style Sengal betul rasanya, sesape leh tolong x? Serius buta iPad ni........ Eeee. Geram, mood nak update pun hilang, walhal punya la banyak bende nak di Taip..... Sabo je la.... TOLONG, PLEASE"............

2 comments:

zehan said...

salam perkenalan....singgah sahur kt blog awak, dan terus follo......

Rahmad Yusuf said...

Ni nk ckp kata ada ipad kah?hehe..kim salam kt udeng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...