Followers

Sunday, July 8, 2012

Ammar Iskandar

Alhamdulillah
dah semakin handsome anak mama
alahan kat muka dah makin kurang
latest hari ni tinggal sikit je lagi area hujung pipi kat anak2 rambut
lega sngat
maybe die alah ngan pemakanan mama sama
yang jadi masalah nyer skang ni
ade plak kerak kat kepala die tu
org tua2 punya petua buh minyak kelapa
tapi dah moden ni, maybe buh minyak baby pun dah ok kot
dalam usaha nak menghilangkan kerak tu plak skang ni
sambil menghilangkan terus alahan kat muka Iskandar
dalam masa yang sama mama terpaksa la mama sambung berpantang
maklum la 
salah makan kang bukan mama je yang dapat padahnyer
Iskandar jugak merasa padahnyer
maklum la
Iskandar kan breast feed, 
berpantang 3 bulan la mama nampaknyer
semoga semua usaha membuahkan hasil
semoga iskandar cepat sembuh dan mama berjaya menurunkan berat badan
Insyallah

p/s: Paklong Iskandar call semalam, die pesan, if Iskandar still  menagis malam, maybe kene tukar panggilan nama kot? Ade komen?

3 comments:

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah... comey baby akak :)
flying kiss!



p/s: kak... vco softgel bole diamalkan setiap masa.. tak ada pantang larang... dalam susu baby pun boleh dimasukkan untuk baby yang ada aczema or alahan. satu lagi product under catalyst yang boleh diamalkan semasa berpantang adalah femme vita. breastfeed mom pun boleh amalkan :)

Sue Echan said...

ade kene mengene ke kak ngan nama..?

cinda said...

hehehe...dah besau...zie..time ko xde plak keje belambak..banyak kuar LO..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...