Followers

Thursday, June 28, 2012

ape dah jadik

Muka Iskandar naik merah-merah
dan itu jugak mungkin penyebab Iskandar asyik meragam
x selesa dan mungkin jugak gatal dan pedih
sebelum ni ok je
tetiba je jadi makin teruk
maybe pasal krim aqueous yang klinik bagi tu x sesuai ngan iskandar
dah la merah je muka anak teruna mama
sian sngat mama tengok Iskandar yang kemerah-merahan


since dah macam teruk sngat
dan dah macam2 ubat di cuba
last ubat yang dicuba setakat ni
jeselin oil
nampak cam ok
dah kurang jugak la merahnyer
tapi tu la
buat kata orang tua
semuanya dugaan orang berpantang
alhamdullilah la klu jeselin oil tu berkesan
jangan la melarat lagi teruk ke ape
setakat hari kedua ni, nmpak bnyak jugak la kurangnya
Alhamdullilah





p/s: kat mane ek nak dapatkan jeselin oil ni. aritu beli pun sesaje nak cuba, then skang x tau plak ade bnyak kegunaannya.

2 comments:

Mrs. Amad said...

anak sy pun kulit die sgt sensitif. sampai pakai pampers pun memilih, salah pakai merah2. stakat ni yg tahan pakai cream vaseline n bepanthen.try la k..sian tgk baby..

Nur Danisha said...

tepung ubi de try x..sapu nipis
kt anjung takde ke jeselin tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...