Followers

Thursday, January 26, 2012

BZ 2 bulan x abis

sejak dua menjak ni
bz x abis
terabai sudah BLOG tercinta ini
maklum la, kat tempat baru
sume nak baru
cara kerja nak baru
suasana kerja nak baru
nak2 kene lak start ngan sistem baru (JENUH)
semua kene start dari '0'
dah tu skop kerja bertambah
bukan macam dulu, leh la nak melepak bagai
2 bulan dah leh tahan expert
skang ni bila dah dekat 3 minggu dok sini
tapi still cam 15% je kot baru catch up
nampak gaya cam mau mkn 3 bulan gak nak pandai bebetul
cam ne nak cuti
bila malas pepagi dedulu leh aje dengan senang hati nak cuti
skang, mau nagis la nak cuti
takut ape? takut kang ade keje tertangguh dan mane la tau
kot-kot urgent ke ape





takat ni
kategori kerja : SUSAH
lagi 2 bulan nanti review balik
masa tu baru tau susah ke dak
ye la. masa tu maybe dah dekat 60% ilmu di dada
huhuhuhuhu



doakan semoga minda dan pemikiran saya berjalan dengan lancar sementara nak bagi expert

3 comments:

Faztee Danisha said...

kdg kje kite mnguji ksbrn..setkn minda sentiasa positif..kite wt kje kite dgn sbaik mungkin

wanie-ladybird said...

buat keje smbil senyum2 jer, w/pun otak puaihh memerah, so senyummmm

akulerzy said...

usaha tangga kejayaan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...