Followers

Tuesday, November 1, 2011

Channel Radio Pilihan Anda

Sblm ni, memang malas sangat nak pasang ape2 muzik kat PC di ofc ni
bukan ape
dah klu 4 orang yang pasang
sape yang nak dengar
mau tuli jap telinga ni nak dengar
sorang klasik, sorang arab, sorang mat saleh, sorang mat melayu
mau pening sampai ke PETANG
jadinyer aku lebih selesa memilih tuk sit and listen




tapi hari ni, aku lak terbuka live radio ni
bukan sebab ape
orang sebelah x de
kiri kanan KOSONG
so x la dengar radio
kecuali yang sayup2 nun di ujung je
JADInyer
saya pasang FLY FM= malaysia's hottest music
sememangnyer CHANNEL ni la yang akan berkumandang dalam kete klu aku drive
nape?
itu aku x sure



memang sejak dari bangku sekolah
suke sangat lagu2 yang berentak rancak dan berbahasa asing
nape? yang ni pun x sure
nak kate fluent english x jugak
cakap mau merangkak jugak
tapi dah minat, nak wat cam ne
ni pendapat aku la, selagi lagu tu rancak dan sukar tuk difahami bahasanya, 
lagi senang la aku nak study
bukan ape, bila x paham dan rancak, lagi senang nak tumpu perhatian pada ape yang ni baca, x de la nak terikut-ikut lirik lagu tu



walaupun x fasih berbahasa inggeris, tapi aku lebih suka
muzik dan movie mat saleh
nak improve skill kot. hahahaha



p/s: Bace dek mr hubby ni mau gelak x ingat

2 comments:

Faztee Danisha said...

dlu zmn bljor suke mix fm..sentimental kan i..but nw suria jer..heheh..citarsa masing..bg memekak ckit registry ni dr asyik dngor bunyi phone ja..bosn

Axie04 said...

AKU SUKA HITS FM DEDULU
JOM PAKAT KASI BISING X LA ASYIK DENGO DENGKUR KROKH2 AJE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...