Followers

Monday, October 3, 2011

Bila saya ade ANAK ramai

Skang ni ye la satu je
TAPI korang bayangkan KLU ade anak 4 ke 5 orang dan masih kecil belaka
x memang tangan nak HANDLE
mau kaki tangan sume bekerja untuk merealisasikan impian itu
huhu
aku dah dapat dah gambaran ape akan terjadi klu aku ade ramai anak
yang kecik dalam 1 masa
sorang pun JENUH nak handle
ni pulak klu ramai





bila part nak makan
 
 
maunyer bersimpang siur tangan
silap ari bulan ade lak yang mengamuk
x sedap ke
x mo makan ke
haih NGERI ooo
dapat dibayangkan
bila nak bagi DEPA lepas main kat luar rumah
kene sediakan maid sorang satu
klu idak mau lepas tah kemana
ntah ape jadi pun x tau la
bukan senang nak HANDLE budak yang tengah membesar
macam2 nak diexplore
silap aribulan kita lak yang PENGSAN x terkawal








paling syok bila nak bergambar
Sorang ok SMILE je
sorang nak style macho konon
sorang ntah ape ke HAL pun x tau la
last2 PIC memang cacamarba
NASIB LA





impian untuk mempunyai anak ramai tu memang la ada
tapi TUNGGU la kot
tunggu yang si kecik ni BESO dulu
baru senang nak KAWAL
huhu

1 comment:

Kathy Tuah said...

kene buat family planning betul2 tu..kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...