Followers

Friday, September 30, 2011

Siaran terakhir

Bersempena dengan HARI2 akhir bulan SEPTEMBER ni
saje je malas nak update story mory
MOOD x mari
mau PUJA2 bagi dulu baru nak datang balik
mood yang dah singgah ke mana pun x tau
layan pic je la ek
walaupun dah ramai yang dok upload entry ni
tapi mau jugak KOGSI ngan korang THE STORY MORY
 Theme ARABIAN eid
Segalanya serba ARABIAN
klu nak mengirakan JUMLAH gambar yang di snap
x terkira jumlahnyer
dah mengalahkan majlis artis2 dah
silap aribulan
artis pun kalah beb
siap ngan lelongan KHADAM bagai
tinggi ade
rendah ade
tua tapi hati muda pun ade
haish x terpilih rasanya
anyway, memang syok abis
semua enjoy the PARTY
then bila party abis
pahat pun start berbunyi
bila pahat berbunyi semua keseronokan hanya bersifat sementara
x sangka pulak ade yang DOK mengaharap perhatian lebih

ape2 pun AKU ENJOY
i'm strongly sure almost everybody enjoy

1 comment:

♥ Elin ♥ said...

tgk dr gamba-gamba nih pun dah nampk enjoy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...