Followers

Monday, August 22, 2011

Preparation NAK balik RAYA

Korang balik raya naik ape?
klu naik pengangkutan awam x la risau
ye la, company tu sendiri yang kene risau
ni yang bab naik kenderaan sendiri neh
ape cer?
dah service kete ke?
udah disiapkan segala keperluan tuk kereta ke?






 yela buka orang je perlukan keperluan tertentu
KETE pun same gak
bukan tu aje
KORANG dah topup T&G korang x?
klu idak mau kelang kabut nanti
nak beratur lane tunai ke?
mau 2 hari 2 malam baru smpai kampung
mau lak yang dok KL nak balik perlis atau JOHOR
jauh tu perjalanan
x kurang gak yang nak balik PANTAI timur ke


Hish x terbayang aku klu aku dok jauh cam tu
mau 2 minggu sblm raya dah balik
x sanggup nak hadapi JEM nenas cam tu
SAKIT ooo
badan sakit
KETE pun sakit gak






Korang nak tau nape aku melalut ni
PASAL aku x service kete lagi
MENYESAL sudah
ntah terima ke x pusat service tu nanti
nasib la.... 
JANJI mesti service sblm balik KPG ni
nak jenjalan kat kampung bukan senang
nak mengira rumah sedara la katakan 

2 comments:

Babies said...

tu la sapa soh tk service awal2...aku tk pernah lgik rasa sampai perlis 2 hari 2 mlm..kalau ye macamana rasanya ek bawak keta sampai lama macam tu..mau lutut aku jem..jalan pun tk leh betoi lutut tu..terbengkok2..hahahahaha

NADHIRAH NOR ZELAN said...

my laling tak tau la dah sevis lum kete dia...selalu jln2 jauh ni guna kete dia heheh br teringat baca blog u...call terus la dia hehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...