Followers

Friday, August 5, 2011

Pecah la tabung

Kami bercadang nak membelikan sesuatu tuk birthday ALMIRA
yang ke dua nanti
tapi kene la dok plan dari skang nak beli ape
takunyer nanti klu x plan
tetiba nak beli bende yang over bajet x memasai kene
guna DANA LUAR lak
x mo la smpai camtu
Klu boleh tu nak survey duu HARGA dan kualiti
tapi besa la
MAMA die ni gamaknyer lagi pentingkan kecantikan
daripada yang lain
huhu dasar orang pompuan
dapat kat PAPA die lak
lain yang dipikir
design la
speed la
eh.....silap la
KAMI cadang nak belikan bende ni tuk ALMIRA
Klu x dapat yang cam ni pun x pe la
janji ade ala-ala cam ni
CONTOH cam yang ni ke
BEST ne wei
zaman mak bapak Almira dulu x merasa
tu yang bila dah jadi parent ni mula la
rasa cam PARENT die lak yang nak main
siap leh gaduh lagi tu nak pilih
padahal anak tu x tau pun
yang die tau main je
Kengkadang ade gak rasa
MEMBAZIR ke aku ni
BERBALOI ke nak beli
macam2 lagi la

















Tapi yang ni 
kami berdua memang sama-sama setuju nak beli
pasal ape
pasal setiap kali keluar kami terpaksa spend syilling kat kete token tu
mau kopak mak bapak Almira klu cam tu
dah la melabur tanpa hasil
seringgit x cukup
paling sikit mau 3 hinggit
pastu dah la syilling
duit kertas x mo lak masuk
sabo je la
MORAL die
beli je menatang
suh die main pepuas kat umah atau taman
COMFIRM jemu dah nak naik kete token pastu
hahaha TERRER mak ko Almira

3 comments:

sekamar rindu said...

salam..

pasti happy almira nanti dapat adiah tuuu

Faztee Danisha said...

FIKIR kegunaan jangka pnjg n pendek..
bbudk xyah diajar nk men menan kt shopping complex...nk nek kete le bagai..kalu diturut khndk dorg mau nye asyik nk je..ank aq hr tu bg hadiah beskal je..tp pilih yg roda tiga n besar ckit je..ade tmpt bonceng skali..so adik abg leh nek..dh besar ckit leh buang roda tu..leh gk bw gi jenjalan kt tmn..br puas ht naik

Faztee Danisha said...

yg lecehnye bile dorg dh besar n bnde ni dh jmu,dan xmo main...brg tu rs cm nyemak je..mane nak humban daaa..stor pn dh pnuh..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...