Followers

Monday, August 22, 2011

Hari Raya

Raya dah dekat
Korang dah siap wat persiapan ke?
aku?





ntah la
bukan ape
ngan keadaan OPAH yang masih di wad
x tentu lagi leh kua ke x?


Tapi persiapan tu buat JUGAK la
bukan ape
sian lak sikecik tu
Bukan nyer die paham sedih ke GEMBIRA ke



Raya kali ni
kami sekeluarga menyambut secara sederhana je
Persiapan pun ala kadar je
Sebelah HUSBAND pun cam tu jugak
pasal my BIRAS n ABANG IPAR pun x cuti lama
x dapat cuti pun, just dapat cuti PUBLIC HOLIDAY je





Ape2 pun kepada sume yang
akan menyambut HARI RAYA aidilfitri
SELAMAT beraya saya ucapkan
semoga AIDILFITRI kali ini lebih bermakna





 Selamat HARI RAYA
MAAF zahir dan BATIN

1 comment:

Faztee Danisha said...

awalnue dh beraya..slmt hr ry gak..heheh..dh tukau duit kn..tapau ckit kt kame..huhkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...