Followers

Thursday, July 7, 2011

My new HOBBY

Beside memunggah sume barang kat umah
Almira skang ade hobby baru
Bagi Almira yang baru berumo 1 tahun 8 bulan
sume bende adalah sangat menarik
dan sume bende jugak dijadikan HOBBY


sangat2 teruja ngan sume perkara baru
mama Almira memang dah lama nak belikan Almira
colouring book
tapi cam x dipersetujui oleh PAPA almira
kerana memikirkan TAKUT almira x leh nak hadle buku n colour pencil
tapi MAMA kuatkan hati  nak beli jugak
 n tanpa pengetahuan papa
mama belikan ALMIRA colouring book PRINCESS
pakej ngan crayon 6pieces n colour pencil 12pieces




memang Almira syok abis
dan sume jenis warna dah di try
memang syok tengok die explore the colour
tambahan nak elakkan die menconteng kat dinding
SO nak ajar sesiap
klu nak conteng ke, nak tulis ke, nak kaler ke
bia kat BUKU
Alhamdullilah setakat ini
BERKESAN
dan MEMANG hobi die skang
MEWARNA, walaupun ntah ape la jadinyer ngan BUKU tu
x kisah, janji ALMIRA leh EXPLORE

4 comments:

Faztee Danisha said...

i pn bnyk beli buku for my kids..abis dikalernye dlm erti kate conteng2..buku pn dh xnmpk rupe..hahah..i xkisah pn..aslkn dorg bljr mengnl buku..sikit2..mule2 beli je nampak excited nk wt..lps shri hancus..

Sabihah said...

suke kan??sy pun baru je belikan eryna colouring book...ke hulu ke hilir dibawak nye buku tu..sy pulak naik marah bile die bwk smpai ke meja makan..sabo ajela...hehehe

Axie04 said...

BELIKAN AJE BUKU, X KISAH LA BUKU APE PUN. JANJI BIA ANAK2 MINAT NGAN BUKU

Axie04 said...

BELIKAN AJE BUKU, X KISAH LA BUKU APE PUN. JANJI BIA ANAK2 MINAT NGAN BUKU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...