Followers

Wednesday, July 27, 2011

Kami RINDU kampung

Serius
nak dekat2 POSE ni lagi la terasa nak balik kampung
Pasal ape?
pasal dah lama sangat rasanya x menyambut puasa kat kampung
Memang lain rasanya menyambut puasa kat kampung ngan kat bandar ni

bagi aku, klu boleh nak rehat je kat umah, lepak2 sambil sembang2
untuk melalui hari pertama PUASA tu
tapi bila DI SINI
saya HARUS bekerja



Almira lagi la,
PASTI RINDUKAN kampung
nape?
sebab dapat punggah dengan jayanya kat umah ONYANG ngan NENEK
lagi pun RAMAI je nanny kat kampung yang leh layan die
 pastu apesume nak main sume leh
even cabai nenek pun boleh aje dimain
NENEK comfirm x marah
 
Demi cucu yang sorang ni
NENEK slalu relakan aje
hmmmm...... missing KAMPUNG very much
Almira pun x la terkurung cam skang
ade la jugak kawasan tuk die main2 dengan GUMBIRA

1 comment:

Faztee Danisha said...

kawe pun rase nak kelik kapong ja ths week..pdhl 2mgu sblum ni bturut2 lik kapong..rs nk 1st pose kt kapong ja ah..mung balik ja la..eh tahniah ats rezeki anda..all d best..nt leh open table..hah..rzki mncurh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...