Followers

Wednesday, May 11, 2011

Kanak-kanak dikesan berkeliaran di PARKSON Alamanda

Tajuk mau best
BOLEH? 
dalam keadaan kelang kabut nak shopping
ade anak kecil yang buat HAL kat paksen
SUNGGUH
memang pening dah skang ni 
x leh nak shopping dengan aman ok
ni sume angakar si Almira 
 Die lagi pandai shopping dari mama ngan papa
siap pilih2 bagai 
 Masuk pe paksen tu
terus die bercanda berkejaran
kesana ke mari
mak die dah macam guard paksen je dah
sabo je la
yang lagi sakan boleh lak die masuk celah2 baju yang sangkut tu bagai
nasib la ko klu kene marah ngan promoter 
 hatta dah kepenatan pun die dengan selambanya
duduk kat tepi2 kain baju tu
sambil rehatkan kaki die
haish... anak sape neh?
 
 Keje yang leh diselesaikan dalam masa setengah jam
dah jadi berjam-jam
padahal papa nak cari sua je pun
disebabkan Almira
hampir2 x beli ape2
nasib la
haish anak dara sorang ni
nak x nak beli je la yang mane ade,
x sempat la nak kua masuk fitting room
mane nak masuk fitting room,
bantainyer mengetuk pintu fitting room nak cari papa
sabo lagi
Akhirnyer selesai sudah
TAPI
 belum selesai, die lak nak anggkut plastik tu
dah la plastik tu beso dari die
digagah kan jugak nak bawak
dan 
 INI TERJADI
 duduk di tepi jalan sebab x larat nak seret plastik









DAH ABIS
 sape kate abis cam tu je
papa dapat habuan
takkan la Almira x dapat ape
dengan lajunyer die berlari nak naik bende ni
siap cari sendiri duit syiling
tapi cari dalam poket mama la
haish.... MAMA JUGAK 
 nak wat cam ne?
Terima je la 

1 comment:

Mek Norfa said...

aktive nyer... dia yg berlari kita yg termengah2..haha jaga2 kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...