Followers

Friday, April 15, 2011

Lenguh Sudah JAri Kaki Ku

Ni sume angkara EN BEN
 (asyik salahkan orang saja)
smalam hanya sempat BW 20 blog sahaja
Hari ni baru je abiskan yang balance lagi 30
tetiba lak 
list kat kumpulan 1 dah jadi 100
cam ne tu
tu baru Kumpulan 1
Kumpulan 2 lum lagi
dah la KUMPULAN 2 tu my BELOVED group
WAJIB diterjah
cam ne tu
haiya



Tangan sudah mau kejang
dek penangan kerja yang AGAK bertimbun
cam ne nak BW
Sudah nasib badan nampaknyer
Kepada kengkawan
saya terpaksa la tangguhkan BW ke rumah korang
pasal saya memang tengah BZ tahap gaban
Bukan setakat tangan mau kejang
pinggang juga sudah KERAS
dek kerna FAIL yang bnyak








Kepada sume yang datang melawat kat umah IJAU saya ni
sila jagan segan 
tinggalkan KOMEN korang
supaya saya dapat
MELAWAT SEMULA ke rumah korang






itu sahaja
KERJA x leh ditangguh




p/s: kepada sume kengkawan KUMPULAN 2 BEN ASHAARI GEGAR LAGI .. selamat berkenalan ye

15 comments:

i am DiDa said...

membalas ziarah & memfollow! jom mengegar lagi..(",)v

Cool Lean said...

Owh..Akak tak larat nak BW! Bila ada kesempatan bolehlah BW tapi kekangan masa mengatasi segalanya...
Selamat berBW :))

Cool Lean said...

Owh..Akak tak larat nak BW! Bila ada kesempatan bolehlah BW tapi kekangan masa mengatasi segalanya...
Selamat berBW :))

Cool Lean said...

Owh..Akak tak larat nak BW! Bila ada kesempatan bolehlah BW tapi kekangan masa mengatasi segalanya...
Selamat berBW :))

Cool Lean said...

Owh..Akak tak larat nak BW! Bila ada kesempatan bolehlah BW tapi kekangan masa mengatasi segalanya...
Selamat berBW :))

AdiSuda said...

datang sini sahabat..tak larat dah kn..ahaha..salam perkenalan..^_^

Novelgurl said...

huyo! salutee !! rajinnya..

Alip Apai said...

kump 1, 2 tu mana dtg???

sekamar rindu said...

salam..

wp saya tanpa kumpulan mna2..saya tetap singgah sini...

apa khabar?

Bella Bell said...

rajinnya terjah blog orang..hehee..bgos3..

saya terjah pulak blog awak :)

Chegu Zubir said...

salam...hai....entry khas utk anda...
http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/lenguh-sudah-jari-kaki-ku.html


tq cz join my segmen

miss frog said...

mendarat dari blog aynie...follow ur blog dear...

HonEyBuNNy said...

gegar jangan xgegar...hehe....

salam ziarah...

d_LA said...

dla ni nk menyibuk komen xpe ke??hehe..x smpt la nk join segmen BA tu..bz giler last week

Qaseh dalia adelia said...

hehe terjah jgn tak terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...