Followers

Thursday, April 21, 2011

dilema hari INI

Saya tengah BERPIKIR
tentang
NAK BERCUTI
boleh ke saya nak cuti neh?
kenapa saya nak cuti?
senang je
SEBAB saya nak cuti la
stress KEJE
boleh?
lagi pun dah lama saya x cuti-cuti MALAYSIA
huhu



Agak-agaknya
kemana la saya nak BERCUTI neh
klu ikutkan hati
nak aje ikut my HUBBY ku ke LABUAN minggu depan
tapi cam....
ALAMAK
sangat mengejut la plak
dah tu 
LAMA sangat
seminggu tu
abis la CUTI saya
Boleh ke nak duk lama2
cadangnye nak cuti dalam 2 hari cam tu je
huhu
BOLEH?
any idea?

11 comments:

alexa yussida said...

balik kg..hihi...")

comelnyee gg almira kt header tuh:)

mom.4.two said...

bercuti ikut bajet ye...

Faztee Danisha said...

BOLEY..BOLEY..BOLEY BLAH KO DR SINI...AHAHHA
gi aje le..ko gi dulu ye..peh tu aku lk nk g..bek ko mik cuti skg..nt i lak nk jenjalan honeydew

Dda Ly said...

saye pon nak cuti jugakkk..bole ke bole ke...huhu stress kan kerja nih..:D

meh ke rumah..
~Kau Mawarku...~
keep in touch ye..♥♥♥

Huszaini said...

ikut jer pegi labuan tu.. seminggu tu jangan dok labuan jer... pergi KK.. banyak tempat menarik... :)

Cik Cempaka said...

saya pun nak cuti seminggu start minggu depan

Horeyyyyy..

Opps..tapi saya ada exam =(

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

muCux said...

saya br blk bercuti mgg lepas tp rase nk bercuti lagi. . .x saba nk tgg bulan 5 plak next holiday. . .
sangat syokk klau dapat bercuti selalu :)
ikot jew laki kau 2. . .

Arif Azmi said...

Cuti2 Malaysia! :D.. BTW.. Saya follower baru.. ^^,.. Kalau sudi terjah balik..

Bebelan Saja

deyna said...

saya tag kamu join segmen review pak cek biola

NUR AYNIE said...

nak join bercuti blh?? erm...g jer area yg dekat2 blh rehatkan pikiran hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...