Followers

Wednesday, April 13, 2011

[ Bloglists] Jom Masuk Bloglist Prince Untuk Bulan Mei Nanti

isk-isk
nak masuk blog list NI la
korang nak x?
terer die ni
baru je 4 bulan berblog 
tapi dah 1k lebih die punya peminat
isk-isk
memang tegar la die ni
klu korang x saye korang JOINT la bloglist die kali ni


dengan jujurnya saya nak bagi tau ni
saya nak join bloglist si PRINCE ni
kerana saya suka nak tambah kawan
then lagi klu saya de kat bloglist die
mesti la kawan2 die pun nampak saya
so
saya memang suka
nak kongsi pendapat saya ngan korang sume




pandangan saya tentang blog si PRINCE ni
ok je... i x kisah
tapi i suka betul die punya header
memang jiwa muda remaja lah
cayalah
tapi saya cakap betul
saya memang x minat ngan die punye cursor
x tau nape
tapi cam x best
maybe pasal saye x de cursor cam tu kot
hahahahaha


dan itu sahaja syaratnyer
lengkap suda

5 comments:

aNNa maRdHiaH said...

anna follow sini . salam kenal.
follow me back k .

akuwanblur90 said...

datang baca entri anda.. seronok baca.. keep it up.. huhu

Hanieqha said...

singgah n follow u..

:D

sekamar rindu said...

salam...

boleh join ni....:)

YanaMIB said...

salam kenal =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...