Followers

Sunday, April 3, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..

ni kes x de keje
selepas ditinggalkan
joint lagi segmen
OK
segmen sape lagi
klu bukan si EN BEN ni ha 

 Blog yang saya rasa patut popular
(ni bukan patut, memang glamer pun)
tapi saya saya sangat suka

Blog saye yang simple tapi best
huhuhu, leh x? 
Blog si Dni saya suka pasal die slalu wat entry yang sempoi
dan berkaitan ngan kehidupan seharian
kengkadang tu cam ade kene mengena je ngan diri saya
leh cam tu?
hehehehe 
Ni comfirm memang best
berita terkini
informasi terbest 
ni pun best
isu yang dibangkitkan kdang-kadang memang sesuai
ngan sume lapisan pembaca 
sempoi betul die neh
memang slalu je tengok vid die
best la
sempoiiiiii




cam ne nak glamer kal blog tu
saye pun x tau la
cam ne ek?
bagi saya nak glamer
kene la jujur setiap kali wat N3
tambahan bila wat N3 kene pikir yang sesuai ngan sume peringkat pembaca
itu sahaja
klu ade lagi sila tambah
pasal saya x expert
huhuh

pada pendapat saya, popular tu mungkin la tak penting
tapi klu dapat sampaikan ape yang kita rasa
memang best
dan lagi best klu ade lak orang nak kongsi ngan
kita punya opinion tu


 SEKIAN PENDAPAT SAYA

7 comments:

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

4k3m[PIJA] said...

Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)

Pembawa_Wacana said...

sempoi tu penting kan? He he he

Nour Akmal said...

bakal meletup2 ni..
blog ni pun bakal popular nnt..gud luck..=)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

ardinihumaira said...

:') thanks tau.. nanti dni wat sesuatu dengan entry ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...