Followers

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Sedang aku berehat
dengan penuh gaya dan santi di rumah
nampak lak segmen
cam best lak  nak joint
jadi 
Jom joint En Ben punya segmen
Asyik joint je kan aku neh
huhuhu
jadi korang pun
jum la joint gak
jgan asyik aku je joint
huhu
kali ni segmen nak citer pasal
ANONYMOUS
jadi 1. Kanapa saya x suka anonymous

saya memang x suka orang x dikenali
kerana saya x tau ape pendapat die tentang saya
lagi pun kita tak tau pe tujuan die nak kenal atau nak rapat ngan kita

2. Pengalaman ngan anonymous
x la banyak sangat pengalaman
tapi penah dapat msg dan call dari orang yang x diekanali
tapi saye termiss lak  nak jawab call die
padahal saya dah jwb msg die dan bagi tau
saya bukan orang yang dicari
then  die mesg balik nape x jawab call die
die kate, takut nk jawab pasai takut kantoi ke?
padahal kenal pun x, nak kantoi bendenyer
memang semak tul orang cam ni

3. nasihat saya
kepada sesapa yang penah jadi anonymous
sila jgan nak serkap jarang
 dan jagan pandai-pandai nak tipu-tipu
nanti kantoi sape yang malu
korang jugak
masa tu... padan muka




sape yang belum joint
sempat lagi ni
malam ni tepat kul 12 tau due date die

sempat sangat lagi klu nak menaip sesikit tu
hehehehe

7 comments:

solo molo said...

memang tak suke...
geram jer...
grrr....


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

sekamar rindu said...

kadang2 bengang juga bila fikirkan yg komen guna anon tu...

pRiNCe said...

NAMPKNYE RAMAI ORANG X SUKE CIK ANON RUPENYE...HUHU...

...cantik blog nie..:)suke...

shahsyaz said...

annoying sungguh!!~

dtg dr blog abg ben!~
slm perkenalan, :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

benci cik anon..!..

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Qaseh dalia adelia said...

qaseh mula2 buat blog dulu je ade anon skang alhamdulillah xde

ardinihumaira said...

kalo anon komen ayat kuang hajo memang sakit ati huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...