Followers

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

agak-agak sempat x?
x kira 
nak joint jugak
huhu

pengaruh nak buat blog ni bermula apabila ade la sorang kawan aku tu
jiran sebelah kat opis tu ha
die dok wat blog, dan kengkadang die dok cite pasal blog die kat aku
walhal aku x de blog pun, tapi apa salahnyakan nak cite pasal blog pada orang yang x de blog
untung-untuk jadi cam aku
terpengarh tuk buat blog jugak. hehehe


memula nak start tu aku terpikir jugak
ape la yang nak aku bebelkan dlam blog ni
aku ni bukan jenis banyak idea nak merapu meraban
jenis yang selamba je
tapi dek kerana jiran sebelah aku tu asyik dok cite memacam
aku pun terpengaruh abis la
huhu
terima kasih tu CIK PUAN WAHIDA ye
kerana mempengaruhi 

tambahan yang menguatkan semngat nak berblog ni bila
ade jumpa kawan-kawan lama yang selalu dok update 
pasal life dieorang kat blog
dan dari situ la minat nak berblog tu bertambah


setakat ni la
sumber INSPIRASI saya pasa masa ni
nape?
ntah la
sebab die member saya kot
then saya memang suka cara die berblog
nape? sebab die rajin sungguh update blog die
dan yang paling saya suka 
bila die update pasal WAWAN
suka sangat tengok perkembangan WAWAN 

6 comments:

Syuxer said...

Saya singgah dari segmen ben ashaari cari bloglah aka awok blogger baru yer..

Salam perkenalan dan follow u..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

::Mastura Zakaria:: said...

follow sini....header comellllll.....

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

HYE!! HYE!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI
menjejak 182 kamooo disini~~~

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

b!Ntang said...

hye! jalan2 kt sini.. hehe :)
singgah dri blog abg BEN .. lalala.. nice to meet u! :))

suha said...

haip..waaa ade baby shangat cute hehehe sy pon blogger baru gak..nnti jemput la terjah belog sy ek
http://suhasimplelife.blogspot.com/

Pemuda Haparan said...

singgh dr blog abg ben..salam perkenalan..ziarah la yer..=D

http://zonesaye.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...