Followers

Thursday, March 31, 2011

sesudah itu

Saye nak kuruskan badan
cam ne?
any idea?

saye nak makan
ubat-ubatan
comfirm x leh
saye BF baby saye
nak g jogging
baby saye sape nak jaga
takkan nak
angkut pakai stroller
baby saye dah x mo duk dalam
stroller
mau terjun dari stroller (alasan la tu)
nak pose cam x mampu je
cam ne neh?








jadinyer
saye x jogging 
dan x
makan any ubat
makan banyak ade la
ye la
korang kene pikir
saye BF baby saye
nati die x cukup susu
huhu (alasan lagi)
leh cam tu








jadinyer semalam
saye skodeng hubby saye
korang tau die wat ape?
korang mesti x tau
hahahaha
(hubby saye kurus : saye dengki)
 kuruskan hubby saye
saye je yang perasan saye kurus
padahal ko...
spare tyre leh tahan la
hahahahaha (gelak diri sendiri)
korang jangan gelak






die tengok-tengok
lame die tenung
rupanya tau
die skodeng 
crazy wednesday





ape lagi
SUPERBID LA



tau die BID ape malam tadi?
nak tau x?


"GINTELL eSlim Advance Slimming Belt"
 tapi ...................
saye x tau la
die belikan untuk saye ke?
die x cakap pun nak  belikan tuk saye
slalu bagitau je ape-ape klu nak beli
jadi saye confius



p/s: klu papa belikan tuk mama, TERIMA KASIH EK.. love u

10 comments:

manueng said...

mintak la somi akak belikan... hehe;)

Zy said...

alahai nk kurus pelbagai kaedah yg dpt ko cuba klu nk dan bersungguh nampaklah perubahan 2? abg dh sayang kurus vs comel ttp sayang x gitu hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

mesti la belikan utk wife tersayang :)
mlm ni jom dtg umah..ade makan2 cam aritu ;)

Axieda'great said...

mama zakwan : insyallah, nati bagi tau udeng dulu
huhu

Faztee Danisha said...

xysh kurus2 la..
aku bg langsir kt ang..tag u

http://shares-something.blogspot.com/2011/03/reens-diary-giveaway-lahh.html

*∽ IZAN ∽* said...

comeellnye gambar anak dara kat header tuhh.. mata bulat..!!

slimming belt tu pernah di belikan lepas bersalin 2nd baby.. lepas bersalin tak berani pakai takut gegar2 perut & rahim..tapi bila baby dah besar sket ok dahh.

memang elok la utk mummy2 ala superwoman yg super busy nih hehehe

Axieda'great said...

izan: thanks info, tulah ingat dah besar skit anak dara tu, ni yang berani nak beli tuh

senyumSOYA said...

huhuuhu....nak kurus ke akak? hehhehe..jalan kaki sudah...free~ hehehe

... said...

as salam..
oo..satu cabaran tu kak~ hehe =p
tapi ada yang makan megi je untuk kurus~

Axieda'great said...

senyum soya: dah jalan dah, x de efek. ni nak kasi ade efek la ni
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...