Followers

Monday, March 14, 2011

Mee udang special BNO

BNO
sape tau tempat neh
Bagan Nakhoda Omar
kat Sabak Bernam..
sangat la teruja masa nak g tu
hampir2 sesat la..
Masa ni GPS adalah sangat menyusahkan.
bukan susah ape...
pasal kami x tau nak set ape nama tempat sebenarnya
so pity to MR GPs
xceli kami balik kpg Sabtu lepas
disebabkan dah alang-alang nak balik kpg..
Mr hubby dan-dan ajak makan mee udang
walhal sebelum ni x lak die ajak
bukan ajak je
ingat pun x nak makan mee udang
padahal kami memang always bali kot jalan tu
hmm...
alhamdulillah sampai jugak hajat Mr hubby nak makan 
mee udang special made in BNO
huish.....
 kami berdua oder ni la..
mee udang special...
Opah ngan Mak tihah Almira 
oder nasi goreng udang
senang citer sume kat sini Udang je
dah tu 
udang gedabak beso lak
ni kira udang ghimo la ni
isk memang nangis la 
puas, mabeles, lazat berkerim
Tu dia.... (nampak Almira ngan papa x?)
mama makan...
papa layan Almira
klu x cam ne mama nak menikmati udang
huhuhu
 pas mama abis makan.... 
papa lak makan
kami pun jenjalan la
ye la...
kawasan ni betul2 tepi laut
nasib la air surut
klu x leh mandi skali kot
huhuhu
bot nelayan lalu lalang je kat depan ni
isk best tul la
 Tu nampak tu....
papa sedang makan ngan kusyuknyer
menikmati mee udang idaman kalbu
opah lak lepak2 sambil menikmati angin sepoi2 bahasa
isk best tul la
ni anak dara yang dah bnyak ragam
dan leh tahan la perangai die
isk... nasib la...anak
klu x mama cubit je tau
 tu nampak tu... bot lalu... nak g jeti
nak turunkan hasil tangkapan...
isk bahagianya dok sini
dapat makan hasil laut yang fresh
isk... best tul la...

2 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

amboi, dah smpi bno ye..hahhahah!!
awat tak habaq nak balik, tau2 kami kene follow jek, hehhehe

BLOG KISAH2 KELAKAR said...

comey budak tue... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...