Followers

Tuesday, January 18, 2011

Mode sekarang :aku geram

Pasal ape aku geram................. eee... klu citer kat sini ramai lak yang baca lak... termasuk la... en hubby yang rajin sngat bukak blog ni as silent reader.... 
tapi skang ni memang geram............. eeeeeeeeeeeee tolong..... klu ku citer mesti ade yang gaduh kang... bile x citer.. aku lak yang merana kat sini............................ tapi memang GERAM tahap gaban..... woit... nak keje ke nak ulat... ni bukan ulat dah namanya..... naga dah ni.... tau x????? ingat Tok Nenek ko punya opis ke????????????????????????????????????????????????

X pe... smpai masa tau la ko...... tau la ko tinggi rendah  ke... beso kecik ke............ eee..... kang carut kang baru tau................................... ni ofis aku yang punya... Shaithooonnnnnn......................

!#&*¢¤¥±§ØßáçđǼЂҗ۞۩ڜ !#&*¢¤¥±§ØßáçđǼЂҗ۞۩ڜ !#&*¢¤¥±§ØßáçđǼЂҗ۞۩ڜ !#&*¢¤¥±§

9 comments:

faztee said...

aloooooolo..ape bisng2 ni..rilex arr..sbb ofis sndiri le wt gtu..huahuhaaaa...

muCux said...

kak sabO bebyk kak. . .
newayyyy aku cam taw jew sapa. . .

Axieda'great said...
This comment has been removed by the author.
Axieda'great said...

ni kes amukan diam-diam la neh.....dah tau dediam je... maklum la...sini x de demokrasi k.....

muCux said...

shhhhhh
cam buku uncle seekers
tp nie tukar ckit gerammm shhhhh!!!
hihihihihihi

Babies said...

luah jangan tk luah..kang sakit jantung sape yang susah..aku jugak yang susah nk kena jawap call je memanjang.

faztee said...

hahahha..bakpo la lagu tu weeee..aq pun penah wat..hahahha...ko ain penah x?xngaku angkat tangn

faztee said...

babies..jwp kol slalu ke..rjin bnor ye..ape yg pnting kjasama..huhuhuhkk

Axieda'great said...

YEY.. AKU SUKA........... SNGAT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...