Followers

Monday, January 24, 2011

Mak Kami : Majlis kami-kami je..

Saje je nak wat tajuk gempak cam hampeh tapi marbeles la jugak.. hahahahahaha...
Korang caye tak klu aku kate... tajuk ni ade lah tajuk sedih... pasal ape? Pasal kami punya tokey buah dah nak pencen... pencen nak jaga suami tercinta dan bakal cucu nanti... hahahaha... memandai je.... ni klu Kak Hasnah baca ni... mau die binawe' nye aku ni.... comfirm kene sebijik la....

Disebabkan Kak Hasnah nak pencen........... kami buat majlis selama 3 hari 3 malam.... makan-makan....
x tau la mane perutnyer yang nak makan tu nanti... ye la... 3 hari tu nak makan je kejenyer... yang malam tu..... malam K.As cuti makan pasal bnyak sngat jamuan tuk die sblm pencen... huhuhu... saje je....
Anyway kami belanje K.As makan tadi.... jauh tu.... bukan ape... asalnyer... saje je nak kelentong die g beli handbang.. kononyer la... die pun ngan xcited la nak ngikut... kami pun ape lagi.... jadi gak la ape yang dikatekan sebagai surprise... huhuhu... so.......................SURPRISE....................
Ape yang penting tengok je la pic yang merangkumi Majlis Kami-kami aje... huhuhu
Ni la kami-kami aje... baru je sampai....
Mak pengantin yang sangat la senyum sweet... Rahsia x bocor lagi neh

Ni K.As ngan Zira dalam cubaan menghabiskan tisu kat tempat ni.....
Akhirnya.... rahsia dah bocor... nyanyia lagu Allah selamat kan kamu pun berkumandang..... Solo by Zira... feed... Kami bertiga yang nyanyi ala-ala kuching sakit gigi
Sblm makan mintak posing dulu... pasal..................
Pasal masa dah makan x pandang kiri kanan je... kecuali Cik Puan Cinda yang masih lagi alert pada Camera ok
Like i said..... memang x pandang kiri kanan dah...
Makan smpai ternganga.....
Model 2
Model 4... sebenarnya ade Model 5 tapi I kan pemalu... so x mo enterprame.. ok
simpang siur Tangan-tangan
Sila bertenang... kami dah nak abis dahhhhhh...
SEKIAN Kisah Kami-kami..... 
Kami-kami dah macam top model gitu..... dari punyer la ramainyer konco-konco kami.....
last-last dah smpai tinggal yang ni je la.... x tau la 2 3 tahun lagi tinggal bape orang.............
Nampaknya..... kami dah tinggal Top 4 la... winner die nak kene tungggggggguuuuuuuuuuuuu lagiii...



Wasalam... esok makan lagi ek.

3 comments:

Babies said...

bab gambar nganga aku tu tu ajeeee je ye....

Axieda'great said...

nak wat gena ko kan slalu kantoi kat bab nganga neh... hahahaha

Babies said...

Ko la yg selalu mengkantoikan aku..hampess.nasib ade cun lagik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...