Followers

Friday, October 22, 2010

Ape2 je la ek

 1. Pada usia tua, wanita mengalami percambahan rambut, manakala pada usia yg sama lelaki mengalami masalah kebotakan. Masalah ini berlaku disebabkan produksi berlebihan dari horman androgen.
 2. Wanita menghasilkan dua juta sel telur selama hidupnya sejak dari usia 4 bulan ketika dalam kandungan lagi. Manakala lelaki akan terus menghasilkan sperma sehinggalah usianya meningkat tua.
 3. Lelaki tidak suka pakaian mereka kotor walaupun ianya hanyalah setompok kekotoran.
 4. Lelaki sering memikirkan tentang gadis yg meminati mereka, tetapi tidak bererti mereka meminati gadis berkenaan.
 5. Fantasi kaum lelaki tiada hadnya.
 6. Tinggi pasangan mereka adalah tidak penting bagi lelaki, tetapi berat badan yg menjadi ukuran utama.
 7. Rupa paras tidak penting, lelaki tidak memilih rupa paras dlm mencari teman wanita, tetapi kekemasan serta pandai membawa diri menjadi ukuran utama dlm mencari pasangan.
 8. Lelaki jarang membuat keputusan muktamad.
 9. Lelaki sering kali mencari permainan serta barangan yg mungkin menarik minat kaum wanita, tetapi malangnya mereka sering kali tersalah dlm memilih barangan yg diidamkan.
 10. Hasil kajian saintis di hospital Universiti Yunani, Athens menyatakan utk mengurangkan kesan rokok dlm pembuluh darah, kamu boleh meneguk segelas anggur merah
 11. Pakar gigi dari Tyne's School Of Dental Sciences menyarankan agar jangan menggosok gigi terlalu lama kerana ia boleh membawa mudarat kepada kesihatan mulut. Ini kerana tabiat begini boleh menyebabkan kerosakan gigi dan gusi yg kekal selain ianya mampu memindahkan bakteria
 12. Elakkan memusingkan stereng kereta tanpa keperluan kerana setiap kali kamu lakukannya, ia akan menyebabkan penggunaan petrol
 13. Lelaki yg menjadikan minuman beralkohol sebagai rutin berpotensi mendapat kanser usus 2 kali ganda lebih byk daripada orang yg langsung tidak mengambil alkohol.
 14. Motor Harley Davidson yg pertama dicipta adalah pada tahun 1903. Ianya menggunakan tin tomato sebagai karburetor.
 15. Perakam video pertama dibuat pada tahun 1956 yg bersaiz sebesar piano

1 comment:

Axieda'great said...

rajin lak aku membaca pasal benda2 neh... curious aku dengan sikap ku... hahahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...