Followers

Sunday, August 5, 2012

Line clear sudah

Sume dah pakat tido, jadinyer boleh la pn mama update blog
Klu x tido adalah sangat x sesuai nak berblog
Bukannyer ape, anak dara I dah pandai nak bergame n beryoutube
Jenuh jugak la nak melayan

And for the record
Anak teruna I sudah handsome semula
Hampir 98% mukanyer yang allergic tu dah baik
N syukur sangat
Moga2 x la berulang lagi masalah tu.

2 comments:

Nanie said...

Emm... sama lah kita... kalau nak update blog mesti nak kena tunggu anak2 tido atau buat kat ofis je... kalau tak, tak feel!

zainul zaki said...

sama lah,,,saya pun kne tggu anak2 tidoq dlu,,kuang2,,alhamdulillah dah sembuh,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...