Followers

Tuesday, December 31, 2013

New Year


wow
end of year sudah
esok dah tahun baru
dan jugak BIRTHDAY en PAPA tersayang



SELAMAT TAHUN BARU
semoga tahun2 yang akan datang LEBIH baik
dan dilimpahi dan dikurniakan dengan rezeki dan keberkatan

kepada en PAPA
selamat ulang tahun yang ke 32,
semoga dimurahkan rezeki dan di kurniakan keberkatan dalam hidup

AMIN
semoga hari2 dan tahun2 yang mendatang membawa keberkatan kepada semua



p/s: Almira start sekolah balik on 2hb, ntah ape jadi pun x tau la. lama sangat bercuti.


Monday, December 30, 2013

Lepaking sunday style

hari cuti2 je la berkesempatan nak melepak ngan anak2
hari cuti jugak la mak pak nak menunaikan semua permintaan si anak
saturday kami x kemana,
selesaikan segala kerja2 rumah
topup semua tenaga sepanjang minggu
topup semua peti2 yang kosong
so sunday kita  kua jalan2 ok
setelah terlaksana hajat nak ke GM Klang dan memperabihkan duit
kita bali rumah
lepak dan riadah santai sajor
janji anak2 happy

Berdua lebih baik

my two asset to jannah
berdua dengan mood pasang surut
ni tengah mood baik
boleh la peluk cium bagai
saya sayang awak berdua

Tuesday, December 17, 2013

Si botak handsome

selamat digondolkan
untuk kali kedua
pertama kali masa dalam pantang
n this is the 2nd time
dan kali ni
kita g barber
melalak x ingat punya



so
sudah terang lagi bersuluh
anak teruna mama is boy
sebelum ni ramai je dok tanya laki ke pompuan
mementang la rambut kawan gulung2 ikal mayang
n panjang
idok ke perasan baju boy
haiya

Monday, December 16, 2013

senyap sepi


alfatihah
untuk arwah ibu mertua saya yang meninggal dunia pada 8 Disember 2013
setelah sebulan sakit
dan seminggu ditahan di wad Hospital Raja Perempuan Bainun Ipoh
arwah menghembuskan nafas terakhir tepat jam 9.20pm
jenazah alhamdullilah selamat dikebumikan di kampung halaman bertepatan dengan
permintaan arwah
AL FATIHAH
p/s: saya kehilangan ibu mertua yang cool, kami anak2 dan menantu Hajah Manis Bt Nawar mendoakan semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. AMIN

Wednesday, December 4, 2013

Duckface Ammar

anak org lain dah abis musim duck face ni
anak jantan teman baru nak start
macam comei jer
macam kiut je
mak oiii
kalah angelina jolie punya bebio



anakanda tersayang

Tuesday, December 3, 2013

Sharing is Caring

dah beberapa kali dapat sharing dari kengkawan kat facebook
n terbukak hati plak  nak sharing kat sini plak
untuk pedoman bersama
semoga diberkati
AMIN

Monday, December 2, 2013

Nak jugak

my anak teruna
yang sibuk nak ikut ape kakak buat
ape kakak dapat make sure die jugak dapat
dah tu kakak nak main basikal
die pun sibuk nak basikal
kakak nak pakai snow cap ni
die jugak nak
budak mata beso yang slalu marah adik
sebab adik dah pandai berebut ngan die
sabo je la wahai anak2
nati kita beli mainan semua 2 set ok
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...